Novosti za sezonu 2021./2022.

Dragi svi,

bližimo se kraju ljetnog rasporeda. Za jesen smo pripremili puno novosti!

U našoj preuređenoj shali u Mašićevoj 4, kreću satovi uživo od ponedjeljka 6.9.2021. Satove uživo vode Marina i Juraj, a raspored potražite u rubrici Raspored i cijene. Ove sezone u shali možete uživo vježbati tradicionalne Ashtanga Mysore satove i From Head to Toe yoga satove, od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim i večernjim terminima te Super Senior satove u jutarnjim terminima.  Također, Juraj i Marina nastavljaju voditi i privatne satove u terminima po dogovoru za sve zainteresirane!

Na našem Facebook profilu možete vidjeti fotografije novog izgleda shale.

Senka nastavlja voditi ONLINE satove, prema uobičajenom rasporedu koji će biti objavljen na stranici po završetku ljetnog rasporeda. Jesenski online program počinje u ponedjeljak 30.8.2021.

Sivananda hatha joga ide i dalje utorkom i četvrtkom, a svake srijede i dalje možete vježbati Yin jogu. Ponedjeljkom je malo intenzivnija Vinyasa flow joga, s time da će svaki prvi ponedjeljak u mjesecu biti nježniji Chandra slow flow.

Senka vodi privatne satove u studiju u terminima po dogovoru, te će od kraja devetog mjeseca jednom mjesečno, subotom prijepodne voditi Master class, sat s posebno pripremljenom tematikom (koljena, kukovi, vrat, joga za lice i sl.). Na Master classu koji traje 120 minuta, dio sata je odvojen za anatomiju, detalje izvođenja asana i još dublji ulazak u osobnu praksu joge. Svaki Master class ćemo posebno najaviti. Master class nije dio redovnog programa i plaća se posebno.

Marina i Juraj pripremili su poseban program Specijal petkom u shali svakog petka u večernjem terminu, u trajanju od 60 min. Izmjenjivati će se Yoga Nidra + Tratak, Pranayama i Meditacija, Kirtan i ostale jogičke tehnike kojima dublje istražujemo jogičku praksu. Svaki sat ćemo posebno najaviti na Facebooku i u rasporedu na stranici. Za naše članove sudjelovanje je na bazi donacija.

S jesenskim rasporedom najavljujemo i da smo (nažalost) morali podići cijene članarina. Hvala svim upornim i dugogodišnjim vježbačima, što ste nam vježbanjem dali podršku u vremenima u kojima smo morali zatvoriti studio. Za nas su to bile vrlo teške prilike u kojima nije bilo lako opstati. To je i glavni razlog zbog čega smo prisiljeni povisiti cijenu članarina, jer u postojećim uvjetima ne možemo više osigurati opstanak studija pa ni vlastitu egzistenciju. Hvala vam na razumijevanju. Nadamo se da ćete i dalje moći i htjeti vježbati s nama, bilo uživo ili online! Nove članarine također možete vidjeti na web stranici u rubrici Raspored i cijene. Sve vaše članarine vrijede do isteka, a ako nastavljate u rujnu vježbati dalje, uplate članarina idu po novom cjeniku.

Na web stranici možete također svakih četrnaest dana pronaći i novi tekst vezan za jogu.

Ako vas zanima vježbanje uživo, molim vas da što prije provjerite raspored, odaberete sat koji bi vas zanimao i rezervirate svoje mjesto. Rezervaciju možete napraviti tako da se javite porukom na Jurjev broj mobitela: 099 417 0470 ili na e-mail: . Ako nastavljate online, nisu potrebne nikakve posebne prijave, samo se na već uobičajeni način uključite u odabrani sat.

Hvala vam još jednom na vašem entuzijazmu, predanom vježbanju i podršci koju nam dajete. Nadamo se da se vidimo i dalje!

Namaste

Senka, Juraj, Marina