Raspored i cijene

ONLINE SATOVI

PROSTOR ZA VJEŽBANJE (SHALA) – Mašićeva 4

Cijene

Članarine

  1. Ukoliko nam dolazite prvi put u studio možete odmah uplatiti mjesečnu članarinu, a ukoliko želite probati jedan sat za njega donirate iznos u cijeni pojedinačnog (drop-in) sata, odnosno 70 kuna.
  2. Popuste koje odobravamo (studenti i umirovljenici uz predočenje odgovarajućeg identifikacijskog dokumenta) već su uračunati u cijenu članarina navedenih u tablici na našoj web stranici.
  3. Članarine vrijede mjesec dana od datuma uplate (ne nužno od 1. u mjesecu) te unutar tih mjesec dana možete iskoristiti svoje dolaske. Planirajte vaše dolaske imajući na umu da neki mjeseci traju duže od četiri tjedna, a sukladno tome ne odgovaramo za (ne)iskorištene dolaske prije (i poslije) isteka članske kartice. Drugim riječima, ukoliko se svi dolasci iskoriste prije isteka roka od mjesec dana potrebno je obnoviti članarinu. Članarine nisu prenosive na druge osobe.
  4. Po uplati članarine birate jednu grupu u kojoj čete vježbati i dolazite u odabranim terminima. Ne “zamrzavamo” članarine te ukoliko ne obnovite članstvo najkasnije tjedan dana po isteku iste vaše mjesto u tom terminu prepustit ćemo potencijalno zainteresiranoj osobi. Naravno, uvijek nam se možete javiti i kasnije – pokušat ćemo naći termin za vas ukoliko se vaše mjesto u međuvremenu ipak popunilo.
  5. Ohrabrujemo vas da nam se pridružite na satovima u sklopu “specijala petkom” navečer, neovisno o vašem regularnom terminu kako bi dublje upoznali i istraživali jogijske aspekte i alate te ih približili vašoj dosadašnjoj praksi. Ovi satovi su na donacije! Na ove satove slobodno pozovite bilo koga zainteresiranog bez obzira na dosadašnje iskustvo u jogi!