Senka

Senka Ljubić (Narayani) je certificirana stručna učiteljica joge, po sustavu Yoga Alliance-a E-RYT500. Jogu podučava od 2005. Do sada ima iza sebe iskustvo od gotovo 7.000 vođenih satova. Svoj je učiteljski put počela 2004. školovanjem na Sivananda Yoga Vedanta Academy koje stavlja težište na tradicionalnu Hatha yogu.

 

Školovanje nastavlja kontinuirano u drugim stilovima joge, u vinyasa flow jogi kod Nine Vukas, te ashtanga jogi. 2004. je stekla certifikat Yoga siromani – RYT200, a 2014. E-RYT500. Svoje znanje joge unapređuje i uči od brojnih učitelja, posebno Javiera Castra, Desi Springer, Johna Frienda.  A tu su i radionice s majstorima joge poput Davida Swensona, Marka i Joanne Darby, Meghan Currie, Sare Grandstrom…. Od 2014. istražuje i prakticira novi stil joge BOWSPRING – SRIDAIVA , koju počinje podučavati u 2015.

Svoja osobna iskustva u vježbanju i meditaciji nastoji s veseljem i nesebično podijeliti s vježbačima. Senka je i certificirani astrolog, NLP Practitioner & Master; Wingwave coach i učiteljica Autogenog treninga.

Učitelji

Juraj
Marina