Marina

Marina je certificirana učiteljica joge (YAI, TT200, Gaia yoga škola&shala) koja aktivno i svakodnevno podučava dinamične satove joge inspirirane i bazirane na Ashtanga tradiciji. Razumijevanje tijela i pokreta i iskustvo u radu s njim utječe na njezin stil podučavanja koji je istodobno siguran, baziran na poravnanju tijela i pun detaljnih uputa. Vrlo ju veseli pratiti polaznike u njihovim prvim koracima ka jogi a ponajviše voli Mysore stil vježbanja kojeg uz praksu pranayame i sama svakodnevno prakticira pod vodstvom svojih učitelja.

Osobnu praksu, iskustvo i životni put obogaćuje edukacijama s brojnim vrhunskim učiteljima Ashtanga joge. Trenutno pohađa naprednu obuku za učitelje joge (TT500, YAI). Marina je također i certificirani učitelj joge za djecu – Kids & Yoga TT (YAI), praktičar Transcendentalne meditacije (TM) i  P.E.M. –a (Paris Energy Metod), vrlo jednostavne, ali nevjerojatno učinkovite discipline osobnog razvoja, sastavljene od različitih energetskih tehnika koje donose ravnotežu na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

U privatnom životu, zaljubljenica u čokoladu , štovateljica Sunca i znatiželjni putnik, fotografski je dizajner i aromaterapeut te je studirala i društvene i humanističke znanosti.