Učitelji

  Senka Ljubić (Narayani) je certificirana stručna učiteljica joge, po sustavu Yoga  Alliance-a  E-RYT500.  Svoj je učiteljski put počela školovanjem na Sivananda Yoga Vedanta  Academy koje stavlja težište na tradicionalnu Hatha yogu.  2004. je stekla certifikat Yoga siromani – RYT200.  Jogu podučava od 2005.  Školovanje nastavlja kontinuirano u drugim stilovima joge,  u vinyasa flow yogi kod Nine Vukas, te ashtanga jogi, te stječe certifikat E-RYT 500. Svoje znanje joge unapređuje i uči od brojnih učitelja, posebno Javiera Castra, Desi Springer, Johna Frienda.  A tu su i radionice s majstorima joge poput Davida Swensona, Marka i Joanne Darby, Meghan Currie…. Od 2014. istražuje i prakticira novi stil joge BOWSPRING – SRIDAIVA , koju počinje podučavati u 2015. Svoja osobna iskustva u vježbanju i meditaciji  nastoji s veseljem i nesebično podijeliti s vježbačima. Senka je i certificirani astrolog, NLP Master i Wingwave coach.

IMG_0885 Juraj  (TT 200) se s jogom upoznaje 2005. godine kroz tradicionalnu Sivananda hatha yogu, a duboko u praksu ulazi 2012. kad otkriva Ashtanga yogu. Ashtanga mu potpuno mijenja život, a pronalazi se u Mysore načinu vježbanja. Pod vodstvom Toma Richtera i Sandre D. Bianco razvija svakodnevnu praksu asana i pranayame, a želja da dodatno produbi znanje ga navodi da upiše obuku za joga učitelja. Osnovnu 200 satnu obuku završava početkom 2015. u Gaiayoga školi gdje se nastavlja educirati i trenutno pohađa 500 satni napredni program obuke. Osim iskustva s obuke za učitelja, praksu mu dodatno obogaćuje iskustvo s mnogobrojnih radionica poznatih ashtanga učitelja kao što su David Swenson, David Williams, Mark & Joanne Darby i drugi. Kroz Mysore način vježbanja Ashtange iskusio je dobrobiti i transformacijsku snagu ove moćne prakse te postaje zagovornik upravo takvog načina vježbanja, a Mysore stil, između ostalog, podučava i u Pozdravu Suncu. Svoj entuzijazam u vezi joge prenosi kako u shali, tako i izvan nje, a posebno uživa u radu s početnicima.

MajaMaja  (TT 200) od malih nogu, preko baletnih satova pa do kasnijeg otkrivanja joge uživa u  blagodatima koje pokret donosi tijelu. U Vinyasa stilu joge pronalazi sličnost s plesom i  neprekidnim pokretom, te otkriva mogućnosti razvoja tijela i duha. Taj stil joge ju još  uvijek najviše privlači i nadahnjuje. Završila je certificiranu 200-satnu obuku za međunarodnog učitelja dinamičnih stilova joge u siječnju 2015. u Gaia yoga školi sa  Sandrom D.Bianco i Tomom Richterom, gdje se   u većoj mjeri posvetila Ashtanga jogi.  Njena osobna praksa u različitim stilovima joge daje joj iskustvo s kojim danas pristupa  podučavanju.

 

IMG_0900Marina je cijeli život u pokretu, a posebno ju privlači kreativno izražavanje putem vlastitog tijela. Pronašla se u jogi koja djeluje puno dublje i suptilnije od fizičkog i daje novu dimenziju vlastitom izražavanju i razvoju. Marina završava certificiranu 200-satnu obuku za međunarodnog učitelja dinamičnih stilova joge, a edukaciju nastavlja kroz pohađanje različitih seminara i radionica domaćih i inozemnih joga majstora. Svakodnevno vježba Mysore stil Ashtanga joge, a u podučavanju i prakticiranju ju privlače Vinyasa Flow te Restorative yoga. U svemu što radi nastoji ostati u doticaju s prirodom što je vidljivo u njezinim ostalim aktivnostima koje ju vesele i zabavljaju poput izrade prirodnih kozmetičkih pripravaka, podučavanja stranih jezika, fotografije, putovanja.

fotka-milica

Milicu želja za znanjem i potreba da pomaže ljudima, vode u  Gaiayoga school&shala gdje završava osnovnu 200 satnu obuku, a trenutno pohađa 500 satnu obuku. Uz to što podučava Yogu i uživa u tome, stalno nadopunjuje svoje znanje u yogi i podučavanjem obogaćuje svoje iskustvo. Zanima ju yoga terapija, a svojim polaznicima želi da se osjećaju prihvaćenima, bez obzira u kakvoj se životnoj fazi ili trenutačnom stanju nalaze.  Po struci je MA Antropologije i Pedagogije. U Zagrebu živi 12 godina. Dolazi iz Makedonije.

svjetlana fotka

Svjetlana (TT 200) se prvi puta susrela s jogom još u srednjoj školi kao metodu oporavka od    prijeloma kosti. Tada joga postaje neizostavan dio nje, svojevrsna psihoterapija i stil života.  Dolaskom u Zagreb na studij biologije upoznaje Senku koja postaje njezina inspirativna  učiteljica i uzor. Igrom sudbine odlučuje se za veliki korak podučavanja, te završava obuku za učiteljicu joge u Sangha om yoga school kod Snježane Nine Vukas u listopadu 2014. Osim prema jogi, Svjetlana gaji veliku ljubav prema prirodi koju naziva svojim pravim domom.

 

Ana je certificirana učiteljica  više stilova joge s diplomom međunarodne Gaia yoga škole (RYT200). Prvi puta se susrela s Yogom 2006. god. Otada počinje njena strastvena potraga za fizičkom, mentalnom i duhovnom ravnotežom, kojoj se uvijek iznova približi na prostirci, kroz redovitu praksu  joge i meditacije.  Kao učiteljici joge, cilj joj je podijeliti svoju strast i iskustvo s drugim vježbačima. Ana je od 2010. gostujući učitelj u Joga studiju Pozdrav Suncu. Ana vodi Power yogu i Yin yogu.

 

Naša učiteljica joge za djecu i teen joge:

rainbows

Nataša Bijelić rođena je u Zagrebu 1982, godine, a u 17.-toj godini se upoznaje s prvim joga položajima Joge u svakodnevnom životu. Proučava jogu kroz različite sustave i dugogodišnje vježbanje s učiteljima Jadrankom Miklecom i Sandrom Đidara Bianco te 2015. godine završava TT 200 u Gaia Yoga školi. Svoje znanje joge unaprijedila je na radionicama kod Maharishi Swami Dev Murtija, Seane Corn, Javiera Castra, Toma Richtera i Domagoja Orlića.

Kao socijalna radnica dugi niz godina radi s djecom s poteškoćama zdravlja te se profesionalno usavršava u terapijskim metodama rada s djecom.

Velika joj je želja jogu i njenu zabavnu i opuštenu stranu prenijeti djeci i mladima te 2014. godine završava trening za učitelje joge za djecu prema Rainbow Kids Yoga metodi.

Jogu doživljava kao način života i želja joj je protkati svoj život i cijelu svoju okolinu suptilnim jogijskim nitima sreće.

logo_cert

Shanti mantra

Om sahanaavavatu,
Sahanau bhunaktu
Saha viryam karavaavahai
Tejasvi naavadhi tamastu
Ma vidvisavahai
Om shanti, shanti, shanti
Om, mir, mir, mir

Mantra mira (za učenika i učitelja)

Om, neka oboje budemo zaštićeni
neka oboje budemo okrijepljeni
da radimo zajedno s veseljem
da u našem zajedničkom učenju
doživimo prosvjetljenje
neka među nama nema nikakvih prepreka