Nova sezona u Pozdravu suncu! Krećemo uživo i online

Dragi svi,

Joga ide dalje! 07.09.2020. otvaramo studio, krećemo sa satovima uživo i nastavljamo s online satovima! U ovim posebnim vremenima nije uvijek lako pronaći pravi put, no odlučili smo otvoriti studio, jer joga pomaže održavanju zdravlja, imuniteta i što je jako važno pozitivnog načina razmišljanja i pozitivnog stava prema životu koji nas je ove godine počastio posebnim izazovima.

 

U našoj maloj shali, Mašićeva 4, brižno pazimo na čistoću i dezinfikaciju, uz mali broj polaznika u grupama kako bismo osigurali fizičku udaljenost.

Svakog popodneva i večeri nudimo tri različita termina joge. Tu su grupe za početnike kao i za iskusne vježbače. Svaki vođeni sat u studiju će se istovremeno prenositi online, pa se možete i virtualno priključiti vježbanju u shali. Vodimo i privatne satove, u terminima po dogovoru.

Uz vježbanje uživo, u studiju, nastavljamo i s online satovima. Tijekom proljeća i ljeta vježbanje online je pokazalo mnogobrojne prednosti, pa vjerujemo da će mnogi nastaviti vježbati iz udobnosti i sigurnosti svog doma.

Satove uživo u studiju (s istovremenim online prijenosom) vode Juraj i Marina, a Senka vodi online satove. Nadamo se da ćete pronaći najbolju opciju za sebe i pridružiti nam se ove jeseni kako bismo uz jogu ostali zdravi, smireni i sretni!

 

Namaste